Omega 3 A,D,E Şurup
-
Besin Öğeleri
-
Etken Maddeler
2,5 ml İçindeki Miktarı
% BRD
5 ml İçindeki Miktarı
% BRD
-
Balık Yağı
2250 mg
*
4500 mg
*
-
Omega 3
788 mg
*
1576 mg
*
-
EPA
405 mg
*
810 mg
*
-
DHA
270 mg
*
540 mg
*
-
Vitamin A
200 μg RE
%25
400 µg RE
%50
-
Vitamin D
1,25 μg
%25
2,5 µg
%50
-
Vitamin E
6 mg α-TE
%50
12 mg α-TE
%100
-
-
Ürün Bileşenleri
-
Balık Yağı, Zeytin Yağı, Aroma Verici (Çilek Aroması, Karpuz Aroması), DL-Alfa Tokoferil Asetat, Retinil Palmitat, Kolekalsiferol.
-
-
Tavsiye Edilen Günlük Alım Dozu
-
Paket İçi Miktar
Dozu (Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız.)
-
150 Ml
2-4 yaş grubu çocukların günde 1 (bir) kere 2,5 ml, 4 yaş ve üzeri çocuk ve yetişkinlerin günde 1 (bir) kere 5 ml (bir ölçek) almaları önerilir.
-
-
Kullanıcı Grubu
-
2-10 yaş grubu çocuklar ile birlikte 11 yaş ve üzeri yetişkinlerin kullanımına uygundur. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde veya herhangi bir hastalık ya da ilaç kullanımı söz konusuysa doktorunuza danışınız.
-
-
Muhafaza Koşulları
-
Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Ambalajı içerisinde, kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.
-
-
Diğer Uyarılar
-
İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Takviye edici gıdalar, normal beslenmenin yerine geçmez.
-
Açıldıktan sonra 3 (üç) ay içerisinde tüketilmesi önerilir. 4-10 yaş grubu için EPA + DHA günlük alım dozu, kilogram vücut ağırlığı başına 50 mg/gün'ü geçmemelidir.
-


"DHA, beynin normal gelişimi ile göz ve sinir sisteminin gelişimine yardımcı olur."
- Yorum Yap
- Yorumlar (0)

Omega 3 A, D, E Vitaminleri
Yağlar; enerji sağlarlar, hücreyi saran hücre memranını oluştururlar ve biyokimyasal olayları (kimyasal mesajlar, hücre gelişimi ve bölünmesi, kan basıncı ve pıhtılaşması, bağışıklık reaksiyonları) kontrol ederler.

Omega 3
Temel yağ asitleri vücut tarafından üretilemeyen, tüketilen gıdalarla veya destek olarak alınması gereken yağ asitleridir. Temel yağ asitlerinin iki ailesi vardır; Omega 3 ve Omega 6. Bu iki yağ asidi grubunun dengeli alınması sağlıklı bir vücut için önemli beslenme alışkanlıklarından birisidir.